Geplaatste berichten

Welke matras?


Jullie matrassen hebben aan één zijde traag schuim (5cm), anderen zoals Nasafit aan beide zijden een laag van 4 cm waardoor je die regelmatig kunt en moet draaien.
Waarom hanteren jullie dit aan één zijde?

Wij hebben een aantal jaren geleden bij jullie koudschuimmatrassen gekocht en waren zeer tevreden over de service, ook na een garantiegeval.
Alleen op deze huidige matrassen krijgen wij steeds meer nek/schouder-klachten.

Graag jullie advies,
Gr.Harald

1 Reactie op “Welke matras?

 1. Hans Veenman - March 1st, 2011

  Geachte heer Harald,

  Matrassen waarbij wordt geadviseerd deze regelmatig te draaien of te keren zijn doorgaans gemaakt van minder goede materialen. Matrassen van topmerken zoals Energy+, Tempur, M-Line, MediActive, Auping en Eastborn hoeven niet van positie te worden gewisseld om de levensduur te verlengen.

  Traagschuim is bedoeld om de drukpunten op uw lichaam tot een minimum te beperken. Het materiaal is ongeschikt om als bodemplaat van een matras te dienen. Ter illustratie, bovengenoemde merken voeren allemaal traagschuim matrassen in hun assortiment. Geen van deze merken kennen een matras dat aan 2 zijden van traagschuim is voorzien.

  Of uw nek- en schouderklachten door uw matras worden veroorzaakt kunnen wij niet beoordelen. Mocht u van mening zijn dat uw matras niet goed functioneert, dan verzoeken wij u het garantieformulier in te vullen en op te sturen.

  Heeft u verder nog vragen of opmerkingen, dan horen wij graag weer van u.

  Met vriendelijke groeten,

  Hans Veenman, Energy+ Customer services
Reageren

Nieuwe reactie: